luni, 14 iulie 2008

FANTASTIC SHOW



Nu știu alții cum sunt, ce au făcut în viață, cum au făcut sau cu ce au rămas din ea, dar eu când mă gândesc la Ozana cea frumos sugătoare, la Dana cea strâmtă și la Corina cea frumos unduitoare, pot să spun exact ca Ion Creangă, cel cu “Povestea pulii” și “caprele Irinucăi”, că n-am trăit degeaba. Și ca să fiu mai concis trebuie să vă spun că este vorba despre o singură experiență care nu a durat mai mult de trei ore, dar care face ca până și viața lui Brad Pitt să fie anostă în comparație cu a mea.

INVITAȚIE LA BERE

Mă chinuiam de vreo cincisprezece minute să schimb pământul la o dracenă pe care o primisem cadou anul trecut de ziua mea și care începuse să cam chelească, când sunetul polifonic al micuțului meu Nokia 9300 mă făcu să mă spăl repede pe maini și să-i răspund lui Milucă Zabulic, vecinul meu, directorul de marketing de la Circul Globus. Băiatu’ rezervase o masă în Twice unde trebuia să se întâlnească la 22:00 cu trei colege de la Circ și vroia să știe dacă aveam și eu chef să ies la o bere. Aveam chef.

Punctual ca de obicei, la 10 fix am fost în bar. Milucă nu venise încă, așa că mi-am luat un Bloody Mary și timp de 7-8 minute mi-am clătit retina cu mânzatul bucureștean care se zbănțuia de zor pe ringul de dans. Nu după mult timp, am scăpat paharul din mână. De ce? Din cauza colegelor lui Milu. Baiatu’ venise însoțit de trei bucăti de ziceai că-s manechinele lui Versace. Am avut o erecție instantanee. Să fiu sincer, și acum, când scriu aceste rânduri am aceeași erecție. De fapt, mint, e altă erecție, dar la fel de puternică. Ne-am așezat la masă și am făcut prezentările: eu – Fricky, ele –trei orhidee sălbatice crescute din rahat de elefant și care radiau de frumusețe și tinerețe. Adică artiste de circ, și nu de orice fel, contorsioniste fraților!! Ozana, Dana și Corina. 20, 21, 20. De ani. Am băut, am dansat și am vorbit vrute și nevrute, dar hormonii și imaginația mea o luaseră razna rău de tot, așa că am început să mă laud cu rețetele mele de cocktail-uri și le-am propus să continuăm seara la mine, că-i cald și bine. Milu a zis ca n-are nimic împotrivă, Dana și Corina au fost și ele de acord, Ozana a cam strâmbat puțin din nas spunând că mai trebuie să se întâlnească cu cineva, dar până la urmă a dat un telefon, contramandând întâlnirea și, astfel, în cincisprezece minute am fost în vastele mele apartamente din Drumul Taberei.

COCKTAIL

Ca să mă țin de cuvânt, le-am spus fetelor să mă pună la încercare și să comande cocktail-urile preferate. N-a fost prea ușor, dar până la urmă am trecut cu brio de primul test. Corina a cerut un Champion. Torpilă frate! 3/10 Cinzano Dry Vermouth, 3/10 White Label Scotch Whiky (nu mai aveam în casă white label, așa că l-am înlocuit cu un Johnny Walker Green Label, că-i dă mai multă tărie și-i mai cizelează puțin aroma), 2/10 Benedictine și 2/10 White Curacao. Scuturat doar 45 de secunde în shaker, cu trei cuburi de gheață de mărime medie. Dana a comandat un Carin. Ghiulea vere! Gordon’s dry gin, Dubonet, lichior de mandarine Isolabella și sucul de la o lămâie. Servit “on the rocks” cu 4 cuburi de gheață. Ozana a vrut un AMBA. Laser tata!!!! 4/10 Old Smuggler Scotch Whisky, 3/10 Rom alb Estelar Pampero, 2/10 Cinzano rosso vermouth, 1/10 Coniac de caise, o cireașă amară și sucul de la o lămâie verde. Eu am continuat cu Bloody Mary. După 50 de minute și aproape trei cocktail-uri de fiecare, orhideele erau bete pulă.

VARIETE LA MINE ACASA

Fiind un mare oportunist, am profitat de această stare de beatitudine indusă cu mult efort de prințul cocktail-urilor și le-am propus fetelor să-mi arate show-ul de contorsionism pe care îl fac în spectacolele de la Circ. Au cam dat-o ele cotită spunând că n-au echipamentul la ele, că nu sunt încălzite, că nu se pot mișca în blugi, dar le-am convins repede că nu se supără nimeni dacă se dezbracă și că, oricum, sunt mai mult decât încălzite de la cocktail-urile pe care le băuseră până atunci. Se pare că puterea mea de convingere este mai mare și decât a lui Luke Skywalker din Războiul Stelelor ( și care avea Forța mereu cu el!!!), căci fetele au facut cel mai rapid striptease pe care l-am văzut în viața mea (a durat cam 52 de secunde) și s-au pus pe treabă. Cel de sus mi-e martor că nu-mi puteam imagina până atunci că o femeie, adică trei, pot face așa ceva. Am rămas ca la dentist. Ochii mari, gura căscată, palmele încleștate pe brațele fotoliului. Pe lângă faptul că erau de o frumusețe desăvârșită, tinere, carnea tare pe ele, cururi bombate, sâni mari și tari, se îndoiau de ziceai că sunt făcute din plastelină sau gumilastic. Oricât m-aș strădui, nu cred că o să găsesc vreodată cuvintele potrivite pentru a descrie asemenea spectacol. La un moment dat, fetele au dat-o din contorsionismul ăla al lor într-un show cu tentă lesbi, căci au început să se atingă, să se mângîie, să se……nici nu pot să descriu ceea ce făceau, cert este că n-am mai rezistat, mi-am dat pantalonii jos, mi-am apucat pula ce pulsa dureros cu ambele mâini și i-am proptit-o pe la spate Danei. Nici n-am început să o coțăi bine pe la dos, că fata s-a aplecat într-un fel anume, și-a băgat capul între picioare și a început să mă lingă pe coaie. Milu a sărit și el repede cu pula în Ozana și au început să facă fel de fel de exchibiții, iar Corina mi s-a alăturat mie și Danei, băgându-se sub noi. în acest fel am început o muie alternată cu pizdă și limbi pe coaie și limbi în cur și ………ce să mai spun, că mi se ridică și acum părul pe ceafă când mă gândesc la ce puteau să facă fetele alea. Parcă eram drogat, fraților, credeam că sînt într-un film porno regizat de Steven Spielberg, căci cum futeam eu și dădeam la muie, mă uitam ca boul la Ozana care în timp ce era futută în cur de Milu, îi sugea ăstuia coaiele. Dragii mei, timp de trei ore am tot făcut permutări de trei luate de câte doi, până am epuizat toate pozițiile posibile și imposibile și toată rezerva de spermă.

Spectacolul s-a terminat pe la cinci dimineața, fetele după ce au mai tras un cocktail s-au suit în taxi și întins-o spre casele lor, Milu s-a dus sus la el să se culce, iar eu am ramas ca imbecilul, cu ochii în tavan, fără să pot să gândesc.

Niciun comentariu: