marți, 1 iulie 2008

CURSURI LA PREDEAL


Cum examenul pentru intrarea in Camera Consilierilor de Proprietate Industrială se apropia cu paşi mari, m-am hotărât să particip la cursurile ţinute de OSIM la Predeal, pentru a-mi pune la punct cunoştinţele deţinute în acest vast domeniu al dreptului. Treaba mai naşpa a fost că acest curs era format din două module, fiecare de câte o săptămână şi îmi era destul de greu să lipsesc atâta de la cabinet şi să-mi las clienţii pe mâna colegilor mai tineri şi fără experienţă. Dar am făcut un compromis, mi-am călcat pe inimă şi mi-am luat o pseudovacanţă de două săptămâni la Predeal.

Atât cazarea, cât şi cursurile au fost ţinute la Hotel Ursuleţul, o locaţie mai mult decât plăcută şi primitoare, situată pe drumul spre fostul Cioplea. Având în vedere că aveam să stau plecat două săptămâni, mi-am luat o groază de schimburi la mine, precum şi o lădiţă de Jack Daniels pentru serile friguroase de la munte (şi la capitolul acesta am fost chiar inspirat). Am ajuns la hotel la ora 9:00, îmi rezervasem un apartament pe care l-am luat repede în primire şi am început să-mi car repejor bagajele în cameră. În timp ce mă aflam la maşină pentru a-mi lua ultimile genţi, lângă mine a parcat un Megane inscripţionat Orange din care a coborât o blondă de 1m şi 80 cm, cu un cur care era bombat într-un mare fel şi cu un bot de mi s-a sculat instantaneu, care, şi-a luat o valiză Samsonite din portbagaj şi, ţaca-paca, a urcat în hotel.

Mărci şi indicaţii geografice.

Cursul a început la ora 10:00, primul modul fiind despre mărci şi indicaţii geografice şi cum am o oarecare experienţă în înregistrarea mărcilor la OSIM, am început să mă plictisesc de moarte. Norocul meu a fost că m-am nimerit chiar în faţa blondei de la Orange, şi mi-am omorât timpul făcând în minte fel de fel de scenarii cu bunăciunea aia de blondă: eu deasupra, eu pe la spate, ea deasupra, 69, eu din nou pe la spate, ea cu buzele pe coaiele mele, etc. După 4 ore am luat o binemeritată pauză de masă şi am făcut în aşa fel încât, la restaurant, să mă aşez lângă blondină.

Gabriela de la marketing

Mi-a ieşit schema şi la prânz am stat chiar în dreptul ei. Ne-am prezentat, am început să socializăm şi am aflat că numele frumoasei blonde este Gabriela, că lucreaza în departamentul de marketing al SC Orange Romania SA, că şi-a luat concediu două săptămâni pentru a veni la acest curs şi că intenţionează să devină consilier în proprietate intelectuală, ştiind că e o afacere de viitor din care vor ieşim mulţi bani. Destul de volubilă fata, o prezenţă agreabilă cu care speram că-mi voi petrece majoritatea timpului în aceste două săptămâni. După masă ne-am întors în sala de conferinţe de unde am ieşit abia la ora 18:00. Urcând în cameră pentru un duş, am observat că Gabi luase chiar camera de lângă mine şi am întrebat-o dacă n-avea chef să luăm cina împreună, în Sinaia, la Taverna Sârbului. N-a avut nimic împotrivă. A rămas că ne întâlnim în holul hotelului peste o oră şi jumătate.

Povestiri adevărate.

Am fost amândoi punctuali şi am petrecut o seară plăcută alături de blondă care, după ce a deschis subiectul „integrarea în UE” s-a dovedit a fi cam snoabă, dar ce pretenţii poţi să ai de la o blondă de 28 de ani, fată de bani gata, cu apartament în zona Unirii, care se duce în weekenduri şi joacă golf şi care un servici la care nu face mai nimic şi câştigă foarte mult. Una peste alta, nu eram la ora de logică şi nu vroiam să-i testez IQ-ul, care bănuiam pe la ce nivel se află, aşa că n-am intrat în polemici cu ea, lăsând-o să conducă discuţia şi să emită câte inepţii doreşte. Dar după ce a început să-mi spună că nivelul de cultură al unei ţări este evidenţiat de numărul de maşini de lux pe cap de locuitor, i-am propus să plecăm spre hotel deoarce aveam chef şi eu să beau ceva (fiind cu maşina n-am riscat să rămân fără carnet).

Surprize, surprize

Cum Găbiţa trăsese două bloody mary la restaurant şi devenise foarte maleabilă şi lipicioasă, i-am propus să urcăm la mine pentru a mai sta la un pahar de vorbă şi unul de Jack. Am tras şi eu tare pentru a recupera timpul pierdut şi după o oră eram amândoi destul de ameţiţi, aşă că mi-am permis să-i pun mâna pe o ţâţă şi să-i trag un mozol pe buzele alea groase şi voluptoase. În secunda doi eram în curul gol, şi scenariile mele au devenit realitate, nevenindu-mi să cred că în jurul pulii mele erau două buze mai groase decât ale Angelinei Jolie. După ce m-am săturat de muie, am luat-o şi eu la lins puţin –avea o pizdă super frumoasă, cu labiile mici şi delicate de-mi venea s-o mănâmc cu totul. După ce am început s-o fut pe la spate, am observat că aveam o problemă – urla gagica într-un hal de ziceai că o tai cu satârul, n-o fut. Am încercat s-o conving să nu mai urle atât de tare, dar fata a zis că nu se poate abţine, aşa că am dat televizorul pe MTV la maximum şi am continuat să-i dau la buci pănă mi-au ieşit ochii ca la melc. Gabi a mea era mai mult decât nimfomană şi m-a pus să i-o trag în toate poziţiile posibile şi imposibile, scenariul meu de dimineaţă fiind un căcat faţă de filmul porno pe care l-a făcut fata asta cu mine.

Cură de slăbire

După pauza de ţigară, fata m-a luat din nou la supt, oşteanu’ a ieşit repede la raport , urşii care bântuiau pănă atunci pe lângă hotel s-au speriat de ţipetele Gabrielei şi-au fugit în pădure, iar eu am finalizat cu un anal făcut ca la carte, cu mult scuipat şi puţină cremă hidratantă. Au fost două săptămâni de vis petrecute la munte cu Găbiţa, am tras chiulul la jumătate din cursuri şi am dat la buci cât pentru un an întreg. Când m-am întors la Bucureşti, am constatat cu stupoare că slăbisem 4 kg. După o săptămână de la terminarea cursurilor am sunat-o pe blondă pentru a o invita la o cafea, dar nu mi-a răspuns. O fi murit??

Niciun comentariu: